ICT Manager

Functie ICT Manager
Aanvraagnummer 96841
Expertise Leveranciers- en Contractmanagement, Programmamanagement
Regio Aalsmeer
Startdatum ASAP
Duur Vast dienstverband
Werkzaamheden

Onze opdrachtgever in Aalsmeer is een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt. Een toonaangevende groothandel in bloemen- en plantenexport. Als handelsplatform bedient de organisatie verschillende klantgroepen, waaronder bloemisten, groothandels, tuincentra en retailers uit heel Europa. Ze geloven in de kracht van groen en onze missie is om bloemen en planten voor iedereen toegankelijk te maken.

Wat ga je doen?

Als ICT manager zal geen dag voor jou hetzelfde zijn waarbij een echte hands-on- mentaliteit in deze platte organisatie een absolute must is. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van IT-systemen en infrastructuren binnen de gestelde kaders en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Werkgebieden die onder deze afdeling vallen zijn o.a. netwerkbeheer, helpdeskbeheer, applicatiebeheer, telefonie en security.

Jij weet als geen ander het overzicht te bewaren en het team systeem- en applicatiebeheerders op een enthousiaste manier aan te sturen en te coachen met als resultaat verbetering en kwaliteit en doorloopsnelheid.

Daarnaast heb je regelmatig contact met onze “outsource” partners om zo de regie te behouden. Jouw affiniteit op ICT-gebied is groot en je bent dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Onze ICT-omgeving bevindt zich deels in de cloud en deels on premise, waarbij continuïteit de sleutel is. Een veilige ICT-omgeving is voor jou een absolute must en je weet dan ook de juiste maatregelen te treffen om constant onze ICT-omgeving zo veilig mogelijk te houden.

Met jouw skills ben je in staat om de functionele wensen van de interne organisatie te vertalen naar een visie op ICT gebied, waarbij het uitgangspunt is een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, hiermee maakt deze functie dan ook onderdeel van het te voeren programmanagement over de verdere ontwikkeling van de functionaliteiten binnen onze bedrijfsapplicaties. Hierbij werk je samen met onze interne projectmanagers en de externe ontwikkelpartners.

Hierin herken jij jezelf;

  • Teamplayer; jij weet het team te motiveren en te begeleiden;
  • Hands-on-mentaliteit in een steeds meer 24/7 bedrijf;
  • Aantoonbare management- en coaching skills;
  • Ervaring als projectleider/programmamanager;
  • Je hebt ervaring met leveranciers- en contractmanagement;
  • Je staat sterk in je schoenen en weet hoe je moet onderhandelen met leveranciers en externe partijen;
  • HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij;

  • Een prettige werkomgeving in een dynamisch bedrijf met een hecht team van gedreven collega’s;
  • Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Verdere ontwikkelmogelijkheden van je vaardigheden en kennis;
  • Markconforme arbeidsvoorwaarden.

solliciteer direct