over IT Recruitment

company

Your business is our priority

Onze IT Recruitment experts bemiddelen professionals in heel Nederland voor vaste functies, tijdelijke opdrachten en interim projecten. Met IT Recruitment Bureau als IT business partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner voor Werving & Selectie en Detachering, op het gebied van Ontwikkeling, IT Infrastructuur, Beheer, Support, Management en Testen.

Ga direct naar:

IT Werving en Selectie
IT Detachering

Recruitment gaat over mensen

Wij plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants kunnen voldoen aan de hoge eisen die wij stellen en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door het optimaal inzetten van kennis en kunde uit onze verschillende sectoren (Zakelijke dienstverlening, Finance, Overheid, Zorg), kan IT Recruitment elke opdracht naar volle tevredenheid van opdrachtgever en IT professional realiseren. IT Recruitment heeft vele IT professionals in huis waardoor we aan iedere vraag kunnen voldoen. Zowel op het gebied van beschikbaarheid, kennis, ervaring en continuïteit. Waar nodig krijgen onze ICT professionals gerichte begeleiding en training, zodat het kennisniveau volledig aansluit op uw wensen.

NEN 4400-1  Certificering

IT Recruitment Services is NEN 4400-1 gecertificeerd.nen-4400-1

NEN 4400 is een onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat uitgegeven wordt door de Stichting Normering Arbeid (SNA), voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Dit onderschrijft de waarde die wij hechten aan betrouwbaarheid en aan het leveren van kwaliteit.

De NEN 4400-1 certificering garandeert dat IT Recruitment Services haar administratie op orde heeft en tijdig voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdraagt. Ook verzekert de NEN 4400-1 certificering dat de medewerkers van IT Recruitment Services, gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten. De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft als onderdeel van de audit delen van de personeelsadministratie, loonadministratie en financiële administratie van IT Recruitment Services (HelloFlex People 200 B.V.) gecontroleerd. Meer informatie over deze certificering vindt u op de website van de SNA.

Algemene Voorwaarden

IT Recruitment maakt gebruik van de Nederland ICT Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840.
Download hier onze Algemene Voorwaarden
Download hier onze Privacy Policy

onze diensten

1
Ontwikkeling

IT Recruitment levert op basis van detachering en werving & selectie Ontwikkelaars op het gebied van Python, .NET, PHP, Sharepoint, Lees verder..

2
IT Infrastructuur

De IT Infrastructuur is de basis van uw bedrijfsprocessen waarop de organisatie draait. Lees verder..

3
Beheer & Support

IT Recruitment heeft ervaren IT Professionals voor Beheer en Support functies. Lees verder..

4
Management en Testen

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met een ervaren manager of projectleider? Of heeft u extra capaciteit nodig voor uw testtraject? Lees verder..