IT Detachering

IT Recruitment is specialist in het detacheren van IT professionals. Mist u in uw team bepaalde expertise, heeft u tijdelijk IT personeel nodig, of dringend een interim IT-specialist? Met detachering door IT Recruitment heeft u de juiste oplossing gevonden. Klanten doen graag zaken met ons omdat wij snel en vakkundig de juiste kandidaat met de juiste opdracht matchen. Voor ieder IT-vraagstuk heeft IT Recruitment professionals met de juiste ervaring in huis.
Voor meer informatie bel direct: 035-7111 373, of per mail: detachering@itrecruitment.nl


Snel de juiste match

Onze ICT professionals zijn direct inzetbaar in alle fases van een IT-traject. Vaak hebben wij binnen een dag een oplossing voor uw capaciteitsprobleem. Van management en consultancy vraagstukken tot het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, beheren of testen van complexe ICT-systemen, op operationeel en strategisch niveau.


ICT Detachering op maat

Ons specialisme is het vinden van de juiste mensen. Daarbij kunnen we heel snel schakelen. De wensen van werkgever en IT-professional staan bij ons centraal. IT Recruitment garandeert continu├»teit door het vinden van de juiste match: een ICT’er die beschikt over de juiste kennis, ervaring en het karakter waar uw organisatie naar zoekt.


Kwaliteit en flexibiliteit

Onze kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en persoonlijke communicatie zorgen voor een heldere aanpak met optimaal resultaat. We maken gebruik van een ongekend groot netwerk van ervaren IT-professionals die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de IT arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn.


Waarom kiezen voor IT Recruitment?

  • Vaak binnen 24 uur de juiste kandidaat
  • Groot kandidatennetwerk van ruim 78.000 IT-professionals
  • Aantrekkelijke en heldere tarieven
  • Flexibele inzet
  • Een vast contactpersoon binnen IT Recruitment
  • Maatwerk oplossing met uitgebreide aandacht voor uw specifieke wensen