Beheer en Support

it-beheer-en-supportIT Recruitment heeft ervaren IT Professionals voor Beheer en Support functies.

IT beheer heeft¬†effect op de gehele organisatie en goed beheer van uw servers en werkplekken is cruciaal voor de continu√Įteit van uw bedrijfsvoering. Door het op de juiste manier beheren van uw ICT omgeving kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, wat kan leiden tot verbetering van de klanttevredenheid, productiviteit, winstgevendheid en het concurrentievermogen.

Al onze beheer- en supportspecialisten zijn Microsoft gecertificeerd en beschikbaar voor zowel detachering als detachering met optie tot overname. Vanwege de belangrijke rol die ITIL speelt bij de opdrachtgevers van IT Recruitment, wordt van al onze beheer- en supportspecialisten een goede kennis van de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) procedures en processen verwacht.

onze diensten

1
Ontwikkeling

IT Recruitment levert op basis van detachering Ontwikkelaars op het gebied van .NET, PHP, Java, C++, Sharepoint en Mobile. Lees verder..

2
IT Infrastructuur

De IT Infrastructuur is de basis van uw bedrijfsprocessen waarop de organisatie draait. Lees verder..

3
Beheer & Support

IT Recruitment heeft ervaren IT Professionals voor Beheer en Support functies. Lees verder..

4
Management en Testen

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met een ervaren manager of projectleider? Of heeft u extra capaciteit nodig voor uw testtraject? Lees verder..