Management en Testen

management-en-testen1Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met een ervaren IT Manager of IT Projectleider? Of heeft u extra capaciteit nodig voor uw testtraject?

Wij helpen u hier graag bij. Onze Prince2 gecertificeerde professionals zijn gericht op het realiseren of optimaliseren van de stabiliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Projectmanagement kan worden toegepast op vrijwel elk type project en wordt op grote schaal gebruikt om de complexe processen van softwareontwikkelingsprojecten te controleren.

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het goed functioneren van een informatiesysteem van essentieel belang is voor de continuïteit en voor een succesvolle bedrijfsvoering. Een kwalitatief goed systeemontwikkelproces is onmisbaar bij het opleveren van IT-producten en bij het voorkomen van fouten. Testen is nodig om de opdrachtgever inzicht te geven in de kwaliteit van informatiesystemen en de eventuele risico’s bij inproductiename.

Al onze testspecialisten zijn ISTQB en TMap gecertificeerd en beschikken over een uitgebreide ervaring met gestructureerd testen en verschillende testmethodes en testtechnieken.

onze diensten

1
Ontwikkeling

IT Recruitment levert op basis van detachering Ontwikkelaars op het gebied van .NET, PHP, Java, C++, Sharepoint en Mobile. Lees verder..

2
IT Infrastructuur

De IT Infrastructuur is de basis van uw bedrijfsprocessen waarop de organisatie draait. Lees verder..

3
Beheer & Support

IT Recruitment heeft ervaren IT Professionals voor Beheer en Support functies. Lees verder..

4
Management en Testen

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met een ervaren manager of projectleider? Of heeft u extra capaciteit nodig voor uw testtraject? Lees verder..